Bezoek onze degustatieruimte

Geniet van het beste wat Boechout te bieden heeft

Je vindt Wijndomein Oud Conynsbergh op een idyllische locatie bij de molen van Boechout. De degustatieruimte en het bijhorende terras van het domein zijn smaakvol ingericht. Waar kan je beter genieten van een heerlijk glaasje Boechoutse wijn dan met zicht op de wijngaard? Bezoek onze wijnbar, maak kennis met onze wijnen en proef lokale lekkernijen op een tapasbordje. De wijnen we schenken, kan je ook per fles meenemen. Ook de koffie en thee kan je aankopen om er later ook thuis nog van te genieten.

De degustatieruimte van het domein is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18u. Je kan er onze wijnen proeven in een aangenaam kader. Bij mooi weer vind je vast een heerlijk plekje op ons gezellig terras onder de appelbomen.

Corona-proof degusteren

Een bezoek aan de degustatieruimte van ons wijndomein verloopt in alle veiligheid. Draag een mondmasker bij het binnen- en buitengaan en wanneer je je bijvoorbeeld naar het toilet verplaatst. Houd voldoende afstand en zorg voor een goede handhygiëne. Deze zomer zijn slechts 25 personen tegelijkertijd toegelaten, consumeren kan enkel zittend.

 

Degustatieruimte
Vrijdag tot zondag: 14-18u

Wijndomein Oud Conynsbergh
Konijnenbergstraat 2 - 2530 Boechout 

Tel. +32 3 353 77 25
E-Mail: info@oudconynsbergh.be

 

Betaling is enkel mogelijk met Bancontact of Payconiq. Wij aanvaarden geen cash.

Naar onze webshop